Phone icon
Otevírací doba
Pondělí 8:00 - 19:00
Úterý - Pátek 10:00 - 19:00
Sobota 9:00 - 14:00
| Zobrazit kontakty
background photography of category
  • Swix K22n klister universal 55g
  • Swix K22n klister universal 55g
  • Swix K22n klister universal 55g

Vosk Swix KR22N VM Klister UNIVERSAL55g stoupací

Vosk na běžky Swix KR22N VM Klister UNIVERSAL 55g stoupací, použití: +10°C až -3°C.Zvýšená flexibilita směrem k jemnozrnému vlhkému sněhu bez mrznutí. Zlepšené držení na mokrém hrubozrném sněhu. Lepší "cit". Aplikuje se jako finální svrchní vrstva. ...
Dostupnost Skladem do 5 ks
Doporučená MOC: 389 Kč
290 Kč
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.
baner-registrace-sleva-product SLEVA 5 % NA VYBRANÉ ZBOŽÍ
E-mail icon
Máte dotaz na produkt?
Phone icon
Pro více informací volejte na naší linku.

Podrobný popis

Výrobce Swix
Číslo zboží 15300005

Vosk na běžky Swix KR22N VM Klister UNIVERSAL 55g stoupací, použití: +10°C až -3°C.
Zvýšená flexibilita směrem k jemnozrnému vlhkému sněhu bez mrznutí. Zlepšené držení na mokrém hrubozrném sněhu. Lepší "cit". Aplikuje se jako finální svrchní vrstva. Často užíván ve světovém poháru. Dobrý na závodění i rekrační běžkování.

Návod k použití: vosk aplikujte na vyčištěnou skluznici zbavenou zbytků vosků a nečistot, NANÁŠET POUZE NA ODRAZOVOU KOMORU. Pro zvýšení absorpce vosku před voskováním skluznici přeleštěte - otevřete kovovým kartáčem. Klister nanášejte na skluznici (stoupací část) ve tvaru „rybí kosti" a rozetřete po skluznici přiloženou škrabkou či dlaní. Pro zvýšení trvanlivosti a odolnosti Klisteru na skluznici doporučujeme pod všechny Klistery namazat podkladový vosk, tzv. „gumu" (modrý). Naneste ve velmi tenké vrstvě tak, aby pokryla plochu lyží a následně Klister dle aktuálních sněhových podmínek, resp. dle teploty sněhu. Na závěr skluznici přeleštěte spec. utěrkou. Klistry je možné také zažehlit (postup zažehlování naleznete u SJEZDOVÝCH VOSKŮ). Zažehlení vosků výrazně prodlužuje odolnost a trvanlivost vosku na skluznici.